LEUKE BOEKEN EN TIPS

Lectuur en literatuur voor donkere dagen

OFFLINE MATTERS

Offline Matters is hét handboek met slimme strategieën voor creatieven. Dus ben je op zoek naar offline inspiratie? Dit scherpe en intelligente boek is een essentieel hulpmiddel voor elke creatieve professional.

VERANDERING DOOR CREATIVITEIT

'The Holy Bible' is een boek dat je helpt om succesvoller persoonlijke, maar ook professionele doorbraken te realiseren. Door de creatieve kracht van je geest te ontwikkelen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in creatief denken en daarmee veranderingen teweeg te brengen.

BETERE IDEEËN

Het boek 'How to Create Better Ideas' geeft inzicht in het ontwerpproces en hoe je betere ideeën kunt creëren met voorbeelden variërend van Precious Plastic tot de Sheltersuit. Het is verdeeld in twee secties: de rechter- en linkerhersenhelft.

ZÓ ONDERSCHEID JE JE VAN ANDEREN

De Umami-strategy stelt een nieuwe benadering voor waarmee je een inspirerende, ambitieuze en motiverende organisatie wordt, of krijgt. Geef je klanten memorabele ervaringen en je zult zien dat je je in je werk meer onderscheidt, zodat je klanten je niet snel meer vergeten.

Deel deze pagina