LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

12% KORTING OP EEN BRIL OP STERKTE

Charlie Temple vindt dat goede oogzorg niet duur hoeft te zijn. Je vindt hier online de beste kwaliteit brillen, voor een scherpe prijs. Voor € 29,- heb je al een bril op sterkte en voor € 54,- koop je een multifocale bril. Bestel je voor 21:00 uur dan heb je je bril morgen al in huis. En ben je toch niet tevreden? Dan mag je je aankoop 100 dagen retourneren. Als FNV-lid ontvang je deze winter 12% korting op je bestelling.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2021

ONBEPERKT LEZEN EN LUISTEREN MET CLIFFER

Ben jij een echte lezer? Probeer dan twee maanden lang Cliffer met 50% korting. Je ontvangt onbeperkt toegang tot een wereld van Nederlandstalige boeken, luisterboeken en tijdschriften. Dat betekent dus oneindig veel lees- en luisterplezier. Met een aanbod van titels dat elke dag nog groeit. En wat ook handig is: de app staat gewoon op een device dat je toch al bij je hebt.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2021

25% KORTING OP LED VERLICHTING

Wist je dat je met LED verlichting tot wel 90% op je energierekening kunt besparen? LED verlichting is niet alleen geschikt als goede basisverlichting, maar ook om sfeer toe te voegen en de mooiste hoekjes in huis te accentueren. Zo geef je je huis dat beetje extra! Deze winter ontvang je 25% korting op alle inbouwspots, opbouwspots en LED-breedstralers van LEDdirect.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2021