LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de tijdelijke voordelen bieden we ook jaarvoordelen aan, waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo kun je t/m 31 december 2020 nog profiteren van voordeel op mobiele telefonie bij UnitedConsumers. Per 1 januari 2021 wordt dit voordeel vervangen door een aanbod van Mobiel.nl. In 2021 ontvang je heel het jaar korting bij: Univé, Greenchoice, TUI, Mobiel.nl, NHA, Plutosport, Nibud, Center Parcs, 12GO Biking en DeOnlinedrogist.nl. Een aantal jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

NATUURLIJK KIES JE VOOR GROEN

Greenchoice en FNV werken samen om Nederland te vergroenen. Daarom kun je als FNV-lid profiteren van een scherp tarief voor groene energie. Door voor Greenchoice te kiezen, draag je bij aan de verduurzaming van Nederland. Al ruim 25.000 FNV-leden stapten over via ons gezamenlijke aanbod. Als FNV-lid krijg je 100% Nederlandse stroom van windmolens die Greenchoice speciaal voor FNV heeft gereserveerd. Kies jij ook voor groen? Stap nu over!

10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT

Zodra de temperaturen dalen, mag een warme winterjas natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe! Veel winterjassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor jij het zeker niet koud zult krijgen in de koudste tijd van het jaar. Kies jij voor een leuke parka of past een gewatteerde puffercoat jou beter? Neem een kijkje in de brede collectie van Plutosport en vind dé perfecte winterjas voor jou!

HOE ZIT DAT MET MIJN PENSIOEN?

Zorgen voor voldoende pensioeninkomen is belangrijk, daarover is iedereen het wel eens. Maar: hoeveel geld heb je eigenlijk nodig na je pensionering? Dat vinden veel mensen lastig in te schatten. Gelukkig heeft het Nibud hier handvatten voor! Met de rekentool Pensioenschijf-van-vijf krijg je inzicht in je inkomen én uitgaven na je pensioen.

TOT € 1.200,- KORTING OP ARVAL PRIVATE LEASE

FNV-leden krijgen in december tot wel € 1.200,- korting op speciaal geselecteerde private lease modellen. Met private lease rijd je een gloednieuwe auto met zekerheid over je uitgaven. Voor een vast bedrag per maand regelt Arval alles voor je. Arval is 14 keer uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland. Bekijk het aanbod. Al meer dan 50.000 berijders gingen je voor.

KRAS WORDT TUI

Alle reizen en vakanties van KRAS gaan binnenkort over naar TUI. Dat betekent dat we in de toekomst geen reizen en vakanties meer aanbieden onder de naam KRAS. Toch nemen we geen afscheid van deze mooie reizen. Alleen gaan we verder onder de naam TUI. Als FNV-lid profiteer je t/m 31 december 2020 nog steeds van 5% korting bij KRAS. Vanaf januari 2021 kun je gebruik maken van 5% korting op het TUI aanbod. De korting is dan alleen te boeken via een van de TUI reisbureaus.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandaanbiedingen!

Onze jaarpartners:

image