LEDENVOORDEEL - DE VOORDELEN VOOR 2020

BEKIJK NU DE VOORDELEN VOOR 2020!

EXCLUSIEVE VOORDELEN, SPECIAAL VOOR FNV-LEDEN

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Zo krijg je in 2020 heel het jaar exclusief voordeel bij Univé, Greenchoice, Kras, United Consumers, NHA, Plutosport en Nibud. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over de jaarvoordelen vind je op deze en de volgende pagina.


Naast alle vaste aanbiedingen, bieden we iedere maand nieuwe tijdelijke voordelen aan. Deze vind je op onze website. Op de website kun je, na eenmalige registratie, eenvoudig inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Hier kun je je ook aanmelden voor de Ledenvoordeel-nieuwsbrief en partnermail. Zo weet je zeker dat je nooit een voordeel mist!

BESPAREN MET GROENE ENERGIE

Ook in 2020 helpen Greenchoice en FNV jou met besparen op je energierekening. Als je als FNV-lid kiest voor groene energie van Greenchoice profiteer je niet alleen van een exclusieve aanbieding, maar draag je ook bij aan de verduurzaming van Nederland. Al ruim 25.000 FNV-leden stapten over via ons gezamenlijke aanbod.


Energie van speciale FNV-windmolens

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas voor een scherpe prijs. Greenchoice heeft speciaal voor FNV-leden vier grote windmolens gereserveerd in Nederland. Zo weet je precies waar jouw stroom vandaan komt. Ook groene energie van een FNV-windmolen ontvangen? Stap nu over!

5% KORTING OP JE REIS MET KRAS

Met meer dan 2.000 reizen biedt KRAS een breed aanbod voor iedereen die wilt blijven ontdekken. Het brede aanbod omvat volledig verzorgde reizen. Boek als lid van de FNV met extra korting een:

  • Zonvakantie, eventueel met huurauto
  • Rondreis
  • Zee- of riviercruise
  • Fiets- of wandelvakantie
  • Busvakantie
  • Stedentrip
  • Autovakantie
  • Weekendje weg

Op de hoogte blijven van alle KRAS-nieuwtjes en profiteren van extra korting? Laat je e-mailadres achter op voordeelvakanties-fnv.nl en ontvang de nieuwsbrief.

TOT MAAR LIEFST 11% KORTING OP SCHADEVERZEKERINGEN

Elkaar helpen. Dat is waar Univé voor staat. Samen ervoor zorgen dat je goed en voordelig verzekerd bent. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar met de beste verzekeringen. En met zo’n 110 winkels is er altijd een adviseur bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook op onze website terecht.


Stapelkorting voor jou als FNV-lid

Ook in 2020 is Univé partner van FNV. Als FNV-lid profiteer je daarom van collectieve korting op je particuliere schadeverzekeringen. Die kan oplopen tot maar liefst 11%. En het mooie is: sluit je bij Univé meer soorten schadeverzekeringen af, dan krijg je ook nog eens tot 10% extra pakketkorting op je totale premie. Zo ben je altijd voordelig verzekerd via FNV.