LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke korting op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijvingen voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist! De tijdelijke voordelen zijn geldig van 1 december 2019 t/m 29 februari 2020.

€ 30,- KORTING OP EEN VEILIGE SLEUTELKLUIS

Wil jij op een veilige manier toegang verlenen aan mensen, zonder de huissleutel af te geven? Bijvoorbeeld aan een thuiszorghulp of familieleden? Dan is de Puck Keysafe de ideale oplossing. Dit is namelijk de enige SKG-gekeurde sleutelkluis met cijfercombinatie die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Van 1 december t/m 29 februari 2020 ontvang je als FNV-lid € 30,- korting op de Puck keysafe. Je betaalt zo geen € 179,- maar € 149,-.

20 TOT 25% KORTING OP SLIMME PRODUCTEN BIJ 50FIVE

Aan het slimmer maken van jouw huis zijn veel voordelen verbonden. Het kan je gemak opleveren, maar het kan je huis ook veiliger en energiezuiniger maken. Bij 50five kun je terecht voor al jouw slimme apparaten. Als FNV-lid ontvang je tot 25% korting op geselecteerde producten. Van muziek tot slimme beveiliging van jouw huis. 50five staat voor je klaar.

50% KORTING OP EEN JAARABONNEMENT BIJ BOOKCHOICE

Met een abonnement bij Bookchoice ontvang je elke maand acht e-books en luisterboeken. Van thrillers tot romans en literatuur tot non-fictie. Je kunt de boeken (nadat je ze gedownload hebt) lezen en/of luisteren wanneer jij dat wilt. Het lezen van de boeken kan op je e-reader, tablet, smartphone en via de Bookchoice app. Als FNV-lid ontvang je 50% korting op een jaarabonnement. Veel plezier!