LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

VOORDEEL OP GROENE ENERGIE VAN GREENCHOICE

Kiezen voor duurzame energie levert direct voordeel op. Stap over naar Greenchoice én bespaar als FNV-lid flink op je energiekosten. Kies bijvoorbeeld voor een 3-jarig contract met een vaste scherpe prijs en ontvang twee gratis WindVangers t.w.v. € 59,10 voor extra voordeel. Met WindVangers deel je mee in de opbrengst van de windmolens van Greenchoice. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting op jouw jaarnota.

VOORDEEL OP JE TELEFOONABONNEMENT BIJ BEN

Wil jij niet te veel betalen voor je telefoonabonnement? En liever geld overhouden voor leuke dingen? Dan past telefoonprovider Ben perfect bij jou! Als FNV-lid kun je nog t/m 31 december 2019 een abonnement afsluiten met maandelijkse korting. Je kunt kiezen voor een Sim Only of abonnement met toestel.

BOEK JOUW VAKANTIE MET 5% KORTING BIJ KRAS

Kras moedigt je aan om te blijven ontdekken. Boek als lid van de FNV voordelig een zonvakantie met of zonder huurauto, een rondreis, cruise, fly-drive, stedentrip, actieve-, single-, bus- of autovakantie. En bespaar minimaal 5% op je reissom.

TOT 50% KORTING BIJ KWIKFIT

Ga goed voorbereid de winter in. Laat je auto nakijken door de gecertificeerde monteurs van KwikFit. Als FNV-lid profiteer je van aantrekkelijke voordelen: 50% korting op een APK, 20% korting op een kleine/grote beurt en 15% korting op alle maten banden van de huismerken Preso en Prestivo, op het Veilig & Zeker bandenmontagepakket en op uitlijnen. Let op: dit voordeel is nog geldig t/m 31 december 2019.

DE NIBUD-AGENDA VOOR 2020 IS UIT

De nieuwe Nibud-agenda is er weer! De Nibud-agenda 2020 besteedt aandacht aan de invloed van life-events op je portemonnee. Sommige grote levensgebeurtenissen heb je gepland, andere komen onverwacht. Hoe ga je daar mee om? In de nieuwe Nibud Agenda vind je alles over grip op tijd en geld, ook als je leven verandert. Nu met 15% korting!