LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

50% KORTING OP EEN TWEEDAAGSE GVB GOLFCURSUS

Haal in twee dagen je officiële Golfvaardigheidsbewijs met een snelcursus van Golf Pro-Motion. Je ontvangt de tweedaagse golfcursus met 50% korting voor slechts € 179,- i.p.v. € 349,-. Beginnen met golf was nog nooit zo eenvoudig. Sla je slag op een van de 15 golfbanen door heel Nederland. Na het halen van je GVB kun je zelfstandig spelen op alle golfbanen in Nederland.

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2020

MEER COMFORT EN FLINK BESPAREN MET SPEEDCOMFORT

Als FNV-lid ontvang je bij SpeedComfort bovenop de reguliere 10% korting nu extra 25% korting op slimme radiatorventilatoren. SpeedComfort helpt je niet alleen bij het verhogen van comfort in huis, het helpt ook bij het realiseren van kostenbesparing. Je kamer is in de helft van de tijd al op temperatuur!

Dit voordeel is geldig t/m 31 december 2020

€ 10,- KORTING OP WE ARE PUBLIC GIFTCARD

Laat je verrassen, verbazen en verleiden. Als FNV-lid ontvang je bijna 20% korting op de We Are Public Giftcard. Hiermee geef je jezelf (of iemand die je lief vindt) drie maanden toegang tot een ultieme selectie concerten, voorstellingen, films en exposities. Ook handig: de ontvanger bepaalt zélf wanneer de Giftcard geactiveerd wordt. Bestel hem direct en ga erop uit!

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2020