LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de tijdelijke voordelen bieden we ook jaarvoordelen aan, waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo ontvang je heel 2020 exclusief voordeel bij Univé, Greenchoice, KRAS, UnitedConsumers, NHA, Plutosport, Arval en Nibud. Een aantal van deze jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

TOT € 90,- KORTING OP JE MOBIELE ABONNEMENT

Bij Ben profiteer je van het best geteste mobiele netwerk en tijdelijk extra MB’s. Via UnitedConsumers ontvang je als FNV-lid tot wel € 90,- korting op je abonnement bij Ben. Liever een andere provider? Je ontvangt ook korting bij de providers KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

TOT € 1200,- KORTING OP ARVAL PRIVATE LEASE

Met een private lease auto rijd je in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand en heb je geen zorgen meer over onderhoud, reparaties of verzekeringen. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Als FNV-lid ontvang je tot € 20,- korting per maand op speciaal geselecteerde private lease modellen of de eerste maand gratis op het reguliere Arval private lease aanbod. De nieuwe actiemodellen zijn vanaf 5 september 2020 beschikbaar. Wees er snel bij, want voor de actiemodellen geldt OP = OP.

10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT.NL

  • Meer dan 19.000 sport en lifestyle artikelen
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Mogelijkheid tot Same Day Delivery
  • Altijd Topmerken voor scherpe prijzen
  • Gratis retourneren
  • Bedrukkingsservice mogelijk

Da’s makkelijk scoren!

MAAK EEN GEWOONTE VAN GELDZAKEN

De meeste vakanties zijn inmiddels voorbij en (bijna) alle scholen zijn weer begonnen. Terug in het dagelijkse ritme is het verstandig een gewoonte te maken van je geldzaken. Door regelmatig je saldo en uitgaven te checken hou je grip op geld. Een Nibud-vuistregel is daarom om dit minstens elke week te doen.

ONTVANG 5% KORTING OP JE WOONVERZEKERING BIJ UNIVÉ

Kies voor een veilig gevoel en verzeker jouw spullen en huis tegen schade en diefstal met de inboedelverzekering en opstalverzekering van Univé. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je verzekert wilt zijn. Als FNV-lid krijg je 5% korting op jouw premie als je een van beide verzekeringen afsluit. Heb je meerdere soorten schadeverzekeringen dan krijg je een hogere korting. De pakketkorting kan oplopen tot 10% op jouw totale premie.

Vragen? Kijk op unive.nl/ledenvoordeelfnv, bel 0592-348999 of bezoek één van de 110 winkels.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandaanbiedingen!

Onze jaarpartners:

image