UNITEDCONSUMERS

BLIJF IN DEZE TIJD GOED IN CONTACT MET ELKAAR

Verleng je mobiele abonnement met € 90,00 korting!

In deze bijzondere tijd van social distancing bellen, appen en videobellen we meer. Op deze manier blijven we in contact met collega’s, maar ook met vrienden en familie. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een mobiel abonnement die aansluit op jouw wensen en behoeftes.

TOT € 90,00 KORTING OP JE MOBIEL ABONNEMENT

UnitedConsumers is een consumentencollectief en zorgt ervoor dat je korting ontvangt op je vaste lasten waaronder mobiele abonnementen. Als FNV-lid ontvang jij extra korting op je mobiel abonnement. Met een breed assortiment, is er altijd een abonnement dat bij jou past! Wil jij je abonnement verlengen met korting tot € 90,00? Wij leggen in 5 stappen uit hoe het werkt:

Stap 1: Kies een abonnement

Kies een abonnement van de provider waarbij jij wilt verlengen.

Stap 2: UnitedConsumers-korting

Van UnitedConsumers ontvang je korting op het gekozen abonnement. De hoogte van de korting is afhankelijk van het gekozen abonnement.

Stap 3: FNV-korting

Als FNV-lid ontvang je daar bovenop nog eens een éxtra korting van € 1,50 per maand in het eerste jaar waarmee je tot wel € 90,00 kunt besparen.

Stap 4: Alle korting maandelijks in jouw persoonlijke bespaartegoed

Je ontvangt de korting in je persoonlijke bespaartegoed bij UnitedConsumers. Het bespaartegoed kun je eenvoudig laten uitkeren op je bankrekening.

Stap 5: De beste deal

Als FNV-lid kun je in totaal tot wel € 90,00 besparen op je abonnement. Hiermee heb jij de beste deal voor jouw abonnement te pakken!

Benieuwd naar hoeveel jij kunt besparen?

Ga dan naar unitedconsumers.com/ledenvoordeelfnv

Deel deze pagina