LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

OOK NU ZIJN WE ER VOOR JOU

De FNV werkt keihard door voor iedereen. Voor iedereen, die wel wat zekerheid kan gebruiken in deze onzekere tijden. FNV.nl/corona is het startpunt voor al je vragen over werk en Corona. De FNV is dichtbij, juist nu afstand nodig is. Ook middels de voordelen van Ledenvoordeel FNV proberen we de situatie te verlichten. Zo ontvang je deze maand 20% korting op alle huismerk producten van Inktweb.nl, zodat je ook thuis makkelijk kunt printen en ontvang je 12,5% korting op diverse artikelen bij DeOnlineDrogist.nl.

De tijdelijke voordelen zijn geldig t/m 31 augustus 2020

20% KORTING OP HUISMERKPRODUCTEN VAN INKTWEB

Werk jij in deze tijd ook thuis? Dan ben je wellicht meer thuis aan het printen dan normaal. Daarom ontvang je de komende periode 20% korting op alle huismerkproducten van Inktweb.nl. Natuurlijk ook handig als je voor jezelf foto’s wilt printen of bijvoorbeeld je administratie wilt organiseren met labels.

PROFITEER NU: 12,5% KORTING BIJ DEONLINEDROGIST.NL

Bij DeOnlineDrogist.nl vind je diverse drogisterijartikelen die je gemakkelijk en snel laat thuisbezorgen. Behoefte aan productadvies of hulp nodig bij een gezondheidsklacht? De gediplomeerde drogisten staan 7 dagen per week voor je klaar met deskundig advies en daar hoef je de deur niet voor uit! Als FNV-lid profiteer je van 12,5% korting bij DeOnlineDrogist.nl.

20% KORTING BIJ OUTDOORSUPPLY

Outdoorsupply is specialist in outdoorartikelen. Als FNV-lid ontvang je deze maand maar liefst 20% korting op vrijwel heel het assortiment! Dus ben je nog op zoek naar wandelschoenen van hoogwaardige kwaliteit, wil je nog een nieuwe stevige rugzak of een mooie zomerjas? Profiteer dan snel!