LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de tijdelijke voordelen bieden we ook jaarvoordelen aan, waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo ontvang je heel 2020 exclusief voordeel bij Univé, Greenchoice, Kras, UnitedConsumers, NHA, Plutosport en Nibud. Een aantal van deze jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT.NL

Om in beweging te blijven zijn we allemaal massaal aan het hardlopen. Hardlopen is de op één na meest beoefende sport van Nederland. Het is leuk en gemakkelijk om te doen. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar goede hardloopschoenen en een geschikte outfit. Dat alles en nog veel meer vind je bij Plutosport!

GESLAAGD VOOR 'T EINDEXAMEN? GEEF DE GELDWIJZER!

Als je gaat studeren verandert er veel op financieel gebied. Wat kost een studie eigenlijk? Hoeveel lenen is verstandig? Ga je op kamers of blijf je thuis wonen? In de Geldwijzer Studenten zet het Nibud op een rij wat je kunt verwachten. Kortom: hoe zorg je voor een leerzaam, leuk én betaalbaar studentenleven? Voor iedere (toekomstige) student die zorgeloos van het studentenleven wilt genieten! Een leuk cadeau voor (klein)kinderen die zijn geslaagd.

12% KORTING OP ALLE THUISCURSUSSEN

Zit jij op dit moment veel thuis en wil jij iets nieuws leren? NHA biedt de voordeligste thuiscursussen van Nederland. Je kunt kiezen uit 500 cursussen zoals Boekhouden, Management, Webdesigner, Nagelstyling, Kindercoach, Gewichtsconsulent, Spaans, Fotografie, Thuiskapper en nog veel meer! Starten kan elke dag van het jaar en met behulp van de privé docent stem jij je eigen studietempo af.

TOT € 90,- KORTING OP JE MOBIELE ABONNEMENT

Ga jij binnenkort je mobiele abonnement verlengen? Kijk dan eens bij UnitedConsumers. Bij een mobiel abonnement kan de korting oplopen tot wel € 90,-. Beschikbaar op alle providers, zoals KPN, Tele2 en T-Mobile. Bovendien kun je zelf kiezen of je een Sim Only wilt of een abonnement met toestel.

HET DUURZAME SPAARPROGRAMMA VAN GREENCHOICE

Als nieuwe of bestaande klant van Greenchoice kun je als FNV-lid naast de exclusieve ledenkorting op groene energie tot 30 juni ook profiteren van extra 750 punten voor ‘Samen Greenchoice’. Dit spaarprogramma staat vol met groene aanbiedingen zoals energiebesparende artikelen of duurzame kleding. Ook kan je ervoor kiezen om duurzame initiatieven te steunen.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandaanbiedingen!

Onze jaarpartners:

image