LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

TOT 50% KORTING OP ELEKTRISCHE APPARATEN!

Inventum zet zich dagelijks in voor haar klant. Dit doet zij door de allerbeste kwaliteit te bieden en tegelijkertijd bijzondere momenten te creëren, zoals ‘s avonds met het hele gezin smullen van zelfgebakken frietjes. Als FNV-lid bestel je nu voordelig huishoudelijke apparaten zoals een hetelucht friteuse, melkopschuimer en waterkoker en ontvang tot 50% korting!

Dit voordeel is geldig t/m 31 mei

VOOR SLECHTS € 24,50 NAAR JOUW FAVORIETE SAUNA

Dit voorjaar kun jij als FNV-lid extra voordelig een entreebewijs voor de wellnessresorts van Select Wellness Group bestellen. Zo kan je op een later moment heerlijk ontspannen. Alle locaties van Select Wellness Group hebben een eigen origineel (lokaal) karakter, een rustige sfeer en bieden bijzondere wellness faciliteiten. Ontvang nu ruim 25% korting op een entreebewijs, waarmee jij hopelijk snel weer naar een wellnessresort kunt.

Dit voordeel is geldig t/m 30 juni

20% KORTING OP UNIEK THEATER SPEKTAKEL VIS À VIS

Speciaal voor FNV-leden biedt Theatergezelschap Vis à Vis 20% korting aan op reguliere kaarten om samen met partner of gezin (vanaf 10 jaar) geheel coronaproof de voorstelling te beleven in de zomerperiode van 2021. Vis à Vis staat bekend om haar uniek theater spektakel en speelt komende zomer haar nieuwe voorstelling WILD. Op de partnerpagina staat de meest recente informatie over de beschikbaarheid en eventuele maatregelen van dat moment.

Dit voordeel is geldig t/m 31 mei